Smartlog v3 » Det sidste ord » Skønt at prøve noget andet
Opret egen blog | Næste blog »

Det sidste ord

-og kampen om, at få det...

Skønt at prøve noget andet

16. Mar 2006 02:46, hmm

Jeg tror slet ikke jeg kan huske sådan en morgen som den i dag. Kæresten plejer jo at drage mod arbejdet kl. lidt over 6 hver morgen - derfor er morgenrutinen en mor/søn ting og det har jeg intet imod. Langt de fleste dage hygger vi os da og de dage der har knas på kan jeg jo trøste mig med at han skal afleveres senest kl. 9.

Men idag var anderledes. Jeg vågnede halvt op ved spørgsmålet "vil du med op?" af ren vane fordi klokken jo somregel så er 5.30 sagde jeg nej. Lidt efter kunne jeg høre min søn småsnakke med far "godmorgen min far, hvorfor er du ikke på arbejde?" (elsker at han siger "min" foran dem han holder af, det lyder så sødt) Far og søn tog tøj på og lavede morgenmad sammen og selvom jeg faktisk havde besluttet at blive i min seng kunne jeg ikke dy mig - kaffen duftede også så lokkenen så op stod jeg. Kl. kvart over syv tog de afsted mod vuggestuen og derefter skulle min kæreste så samle to kolleger op. Sammen skulle de så på skitur til .......hmm Valåsen?!? måske.

Resten af morgenen kunne jeg så sidde med min kaffe og mit ristede brød, læse i den nystartede bog og nyde lyden af morgen. En lyd jeg faktisk havde glemt fandtes. Stille og roligt kunne jeg tømme opvaskemaskine, tage tøj på og rydde op - et helt uvant morgen, men virkelig en dejlig "fridag".

Eneste minus ved dagen opdagede jeg så da jeg skulle til træning - jeg har hans bil!!!! Hele turen måtte jeg planlægge så jeg ikke skulle vende, bakke eller parkere på anden vis end forlæns ved kantsten. Lige fra den vinkel er København virkelig dårligt indrettet - jeg synes godt byplanlæggerene kunne tænke lidt mere på kvinder i for store og uvante biler!!! Men faktisk lykkedes det mig at undgå alle forhindringer, dog måtte jeg bakke da jeg parkerede fordi jeg endte foran en indkørsel og igen da jeg skulle hjem fra Netto - jeg havde ellers regnet med at Cola bilen foran mig ville smutte i mellemtiden, men ak. Faktisk tænkte jeg til sidst at jeg da er ved at blive helt god til at kører den bil, jeg mangler bare at finde koblingspunktet :o)

Kommentarer

  1. Julie
    17. Mar 2006 01:05
    1

    Altså, nu har jeg aldrig været den hurtigste færge over storebælt - og nu sidder jeg så og læser lidt op på din blog, fordi jeg ikke får fulgt med, hver dag. Og så går det op for mig, at du er gravid igen Sanne?? Hvorfor har du ikke sagt det? Og i hvilket indlæg kan man læse om det?? Jeg er meget forvirret. Og lidt skuffet over, at du overhaler på så mange punkter. Først det med huset, så forlovelsen og snart bryllup - og nu det her??? Har du også købt ny mobil???

Tags

Arkiv

Relaterede