Smartlog v3 » Det sidste ord » Sikken en opbakning
Opret egen blog | Næste blog »

Det sidste ord

-og kampen om, at få det...

Sikken en opbakning

14. Nov 2005 04:43, hmm

Jeg mangler mening med mit liv, skrev jeg - det var sgu da godt jeg ikke skrev et selvmordsbrev, for I er da det ringeste bud på at lokke nogen ned fra en gesims jeg nogen sinde har set!

Men skidevære med det, måske skal der slet ikke være en mening med mit liv. Måske er vi alle en sindsyg mands drøm og måske er det her bare hvad der er...

Tog alligevel i Tøfex med syg dreng i dag - det var meget hyggeligt og vi fik verdens dårligste frokost fordi vi ikke gad køre hjem og smørre selv. Tænk at en ovenud tør bolle med hvad der ligner et ½ æg og 12 mini rejer kan koste 32 og smage af noget nær ingenting... imponerende!

Da vi kom hjem stod der en pakke på trappen - Kære Bakker, jeg ved godt jeg har klaget over de jordbær, det var ganske vist i juni så jeg forventer ikke I kan huske det, men hvad pokker skal jeg stille op med 10 jordbærplanter nu??? Og hvordan kan I mene, som I skriver på plantepinden, at de vil bære jordbær allerede i år?? Det nægter jeg at tro på! Måske er det løsningen på årets julegavekrise.. alle vi kender kan da bare få en lille jordbærplante i dvale - det har de i hvert fald ikke regnet med!

Nu sover den syge dreng, der fejler noget helt andet end alle andre i vuggestuen, mærkeligt! Han er heldigvis syg på den rigtig søde måde. Han er nogenlunde frisk hele morgenen og formiddagen, leger og spiser og lidt. Han har lidt feber, men ikke alverden. Når han så står op fra sin lur er han kogende og vil gerne bare putte og se tv - det er da hyggeligt!

Og ret smart at jeg ikke behøver pleje min forkølelse mens han sover, det kan jeg jo bare gøre når han står op og lægger sig igen.

Kommentarer

 1. kriss
  14. Nov 2005 05:15
  1

  De er for festlige de der Bakker:-) Og jeg synes de ter en rigtig god ide med en jordbærplante pakket ind i julepapir - SÅ bliver folk virkelig overraskede og måske overrasker planterne og et mirakel vil ske - der er jordbær på den 31/12 om morgenen.
  knus
  Og lad være at springe, man ender altid med at slå sig, blive pinligt berørt og prøve at komme op og lade som om der ingen ting er sket og humpe væk på en knækket hæl med løbne strømper

 2. Julie
  14. Nov 2005 06:27
  2

  De er fuldstændige sidssyge, de der Bakker. Husker tydeligt alle de sære breve og udmattende kampe, min mor havde kørende med dem, i min barndom. Selv år efter at hun havde droppet dem, sendte de hende tilbud om diverse juveler, hvis hun købte planteløg for mindst 300 kr. osv... De er gustne. Og kom så ned fra den gesims! Du skal være Sanne!

 3. farmer
  14. Nov 2005 07:02
  3

  Ja, skal du absolut springe ud ad et vindue; så vælg kældervinduet.

  Og plant så i øvrigt blot de jordbærplanter. De kan blive gode til næste år. -Hvis det da ikke er en eller anden hokus-pokus-sort, der kræver noget helt specielt.

  Omkring det med maden, synes jeg at det er mere imponerende, at nogen kan finde på at købe det!

 4. Sanne
  14. Nov 2005 08:43
  4

  Til mit forsvar må jeg da hellere lige tilføje at den stakkels bolle med æg og rejer faktisk så meget god ud..

Tags

Arkiv